Julgran - Fakta och information om Julgranar

Julklapp till flickvän

Julklapp till flickvän

När man har träffat en flickvän som man älskar vill man naturligtvis ge henne en bra julklapp. Det kan dock vara svårt att komma på den perfekta julklappen till flickvännen.

Det är ju inget kul att ge flickvännen en julklapp hon inte blir nöjd med men frågan är hur mycket julklappen får kosta. Ett sätt att prata med sin flickvän om vad hon och du önskar er i julklapp och hur mycket man tycker att man ska lägga på julklappen. Efter att ni sagt ungefär hur mycket julklapparna ska kosta bör du köpa något som är lite dyrare så att din flickvän verkligen förstår hur mycket du tycker om henne.Perfekta julklappar och julklappstips till flickvänn

Nedan hittar du en lista på bra eller perfekta julklappar till flickvänner som kan inspirera dig när du ska ge en julklapp till din flickvän (för du har väl bara en eftersom annars blir någon utan). Se denna lista på julklappstips för flickvänners julklappar som idékälla men det är alltid bäst att prata med henne så att du inte köper någon julklapp till din flickvän som hon inte vill ha.

Julklappar till flickvännen
 • Massage - Ett presentkort i julklapp på välgörande massage uppskattas av alla flickvänner.
 • Parfym - Alla flickvänner gillar att få parfym i julklapp och hon uppfattar inte det som att du tycker hon luktar illa.
 • Smink - Att ge smink i julklapp till sin flickvän kan vara lite svårare än att köpa parfym. Bäst är att fråga henne vad hon vil ha eller ett säkert kort är att köpa samma smink flickvännen redan använder eftersom då uppfattar hon det som att du är nöjd med hur hon ser ut.
 • Smycken - Att köpa guld så som ett guldhalsband är garanterat något en flickvän uppskattar att få i julklapp eller present vid något annat tillfälle. Hon blir dock lika glad för ett silverarmband eller örhängen.
 • Skönhetsbehandling på en salong - Att få åka på spa, få en ansiktsbehandling, ögonfransförlängning eller manikyr som julklapp kan vara omtyckt av flickvänner och de brukar göra dessa former av behandlingar.
 • Kläder - Kläder är alltid uppskattade julklappar. Detta kan vara en härligt värmande tröja, en jacka eller att par mysiga tofflor.
 • LED-lampor - En LED-lampa är bra för miljön och plånboken samtidigt som den kan ge ett mysigt ljus för er båda.
 • En resa - Att få en resa som överraskning där ni åker på allt från en kortare resa till en herrgård i närheten till eller en längre flygresa långt bort är garanterat en perfekt julklapp till sin flickvän även om den kanske blir lite dyr.
 • Sexiga underkläder - Underkläder så som BH, trosor eller annat i julklapp är något som både flickvännen och du får glädje av.
 • Blommor - Fungerar oftare mycket bättre vid andra tidpunkter är just som julklapp till filckvännen. Köp blommorna strax innan eller efter jul istället så ger det större effekt.
 • Underkläder är alltid en uppskattad julklapp som både du och din tjej får glädje av.
 • Choklad eller lakrits - Är en bra julklapp till vem som helst, även flickvännen, om personen i fråga gillar detta.