Julgran - Fakta och information om JulgranarJulgran i Uppsala

Julgran i Uppsala

Det finns tillsammans 4 plantskolor och andra som säljer julgranar i Uppsala där flera av dessa företag erbjuder flera olika typer av julgran såsom kungsgran, rödgran eller silvergran. Det kan vara svårt att hitta den perfekta granen i Uppsala och och dessutom kan priserna på granarna variera ganska mycket. En klar fördel är ni kan få tips på vem i Uppsala som säljer de bästa julgranarna. Det går också att jämföra julgransföretag och deras julgranar på på nätet.

Eftersom det finns många ställen där du kan köpa en julgran i Uppsala kan det vara bra att ringa runt eller kolla priser på de olika sorternas granar, även på andra ställen i Uppland. När du kontaktar någon julgransförsäljare är det bra ifall du vet om du vill ha en rödgran, silvergran eller kanske rent av en kungsgran. En hel del information kan du få om julgranarna genom att besöka hemsidor hos plantskolor och handelsträdgårdar.
Bäst att komma i kontakt med ett företag som säljer julgranar i Uppsala är att välja något av företagen nedan eller söka vidare på internet:


Tips på en vacker jJulgran i Uppsala

Funbo Plantskola

Framtidsvägen 1

755 97 Uppsala

Weibulls Horto AB

Tiundagatan 63

752 30 Uppsala

Blomsterlandet

Alvar Gullstrands Gata 10

756 46 Uppsala


Bästa julgranen i Uppsala

Landqvist Handelsträdgård AB

Danmarks-Kumla 61

755 98 Uppsala